Dzieje się na czwórce
Zagłębie Lubin S.A. zaprasza do wzięcia udziału w postępowaniu na wyłonienie wykonawcy zadania pn. „Wykonanie zadaszenia trybuny stalowej boiska nr 4”.
Postępowanie jest prowadzone w formie przetargu nieograniczonego. W celu uzyskania szczegółowych informacji (w tym udostępnienie Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia) prosimy o kontakt e-mailowy na podany adres: przetargi@zaglebie.com . Wraz z prośbą o przesłanie SIWZ należy przesłać dane teleadresowe firmy.
Termin składania ofert upływa 30.08.2023 r. godz. 12.00.
Zagłębie II Lubin - Polonia Bytom #2ligapic.twitter.com/HHarMQQmQn
— Krzychu (@krzych_l) August 19, 2023
Oliwier Sławiński odbył testy przed przenosinami do ŁKS Łódź. #TransferyZagłębia
Zapraszamy Was do komentowania meczu z Puszczą Niepołomice, który odbędzie się w piątek 18 sierpnia o 18.

W najbliższym czasie Waldemar Fornalik nie będzie mógł w najbliższym czasie skorzystać z Mateusza Wdowiaka. Przyczyną uraz łokcia, którego 26-latek nabawił się na treningu.
Zapraszam.
Porozmawiałem z Mateuszem Wdowiakiem.
— Filip Trokielewicz (@Filipinn009) August 16, 2023
🔶 „Scenariusz, w którym tutaj będę grał więcej, jest bardzo prawdopodobny”
🔶 „Trenerowi Papszunowi zawdzięczam najwięcej w mojej dotychczasowej karierze”
🔶 „Trener Fornalik widzi mnie na lewym skrzydle”https://t.co/eQO5Fd5vVD
Saša Živec został nowym zawodnikiem trzecioligowej Wieczystej Kraków, z którą związał się rocznym kontraktem z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.
32-letni słoweński pomocnik w poprzednim sezonie PKO Ekstraklasy wystąpił w 14 spotkaniach, w których strzelił dwie bramki w barwach Zagłębia Lubin.
[WESZLO]
W najbliższych tygodniach Zagłębie Lubin czeka solidne wzmocnienie. Nie chodzi jednak o potencjalny nowy transfer Miedziowych, ale o powrót istotnego zawodnika wyjściowej jedenastki z poprzedniego sezonu. Mowa o podstawowym bramkarzu drużyny Waldemara Fornalika.
– Sokratis jest już w pełnym treningu, z jego zdrowiem wszystko w porządku. Teraz to trener zadecyduje, kiedy wróci do bramki — przekazano nam w Lubinie