Raków rozmawia z Zagłębiem na temat Rochy. Kolejne wypożyczenie nie wchodzi w grę
– W dniu dzisiejszym rozmawialiśmy z Zagłębiem. Myślę, że jutro także te rozmowy będą się toczyły. Mam nadzieję, że jutro-pojutrze dojdziemy do finalnej decyzji. A czy to będzie decyzja w jedną, czy drugą stronę, to dzisiaj nie będę przesądzał. Natomiast Zagłębie na pewno podejmuje działania, żeby Leonardo do nich dołączył – podkreślił Cygan. – Mnie w piłce mało rzeczy już dziwi, ale raczej zakładałem, że dojdzie do wykupu Leo przez Zagłębie we wskazanym terminie. […] Jeżeli ta kolejna propozycja będzie propozycją wypożyczenia – czyli po prostu przedłużenia tego stanu, który był wcześniej – to myślę, że Zagłębie będzie musiał poszukać innej propozycji. Oczywiście wiemy też, jakie jest nastawienie samego piłkarza i że chce on kontynuować przygodę w Lubinie.
.......
P.s odemnie
Paweł Jez informował w TVP Sport że ma propozycje tylko dalszego wypożyczenia bo nie ma pieniędzy ani zgody KGHM także myślę że saga właśnie się zakończyła na dobre