guest avatar
Emigrant (gość)
09:35 26.01.26

Ja pamiętam dlaczego była powołana RN po to aby nie były wyrzucane pieniądze w tak zwane błoto i nie ściągano szrotu. Teraz tylko im się w dupach PO przewracało bo czasu nie mają się spotkać. Ludzie nie znający się na piłce są powoływani. Dla takiej formy jak KGHM najlepsza forma reklamy poza granicami grając w europejskich pucharach. Wtedy nie tylko wyrabia się prestiż ale uznanie i dojścia do szerszego grona. Teraz kiedy oni z nadania PO rządzą nigdy tutaj nie było dobrze. Od sprzedaży przez Tuska złotej akcji niemcom. Po nałożenie podatku za wydobycie oraz wszystkie zyski do warszafki już nie wspomnę że delegacje z warszafki zamiast do Lubina na audyt jeździli do Lublina. Już nie wspomnę że Schetyna chciał sponsorować ślunsk pieniędzmi z KGHM. Ja wam powiem ja wiem jak wprowadzić zdrowe zasady a przy tym młodzież promowac z jednoczesnym nie tworzenia kominów płacowych takich jak są od dawna w KGHM. Wiem jak ściągnąć ludzi na stadion promować Zagłębie w rejonie i na Świecie. Tylko im się nawet tego słuchać nie chce a robić tym bardziej prawda PO słowie gadamy nie robimy. Aby tylko POrtfele moje pełne były tak o taką doktryna Nojmana i Tuska kradnie Niemiec Polaka. Tyle w temacie