Pojawiły się nowe wpisy (0)
[i] Aby dodać Tweeta po prostu wklej bezpośredni link
[i] W ten sam sposób możesz dodać filmik z youtube.com

FTrokielewicz   Redakcja
|15:05 04.09.23

Po meczu z Pogonią wraz z Kubą Synowcem porozmawialiśmy z Tomaszem Pieńką oraz Tomaszem Makowskim.

Rozmowy są już na łamach naszego serwisu 🙂

default avatar
CinoWZL  
|13:14 04.09.23

Witam, 

czy ktoś z obecnych ma informacje na temat ponownej dostępności koszulek meczowych (domowych) w naszym fanshopie? Koszulki są niedostępne od 3 kolejki i ani widu ani słychu... dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam!

WZL!

DucVolpe   Redakcja
|13:04 03.09.23

7. kolejka Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin

DucVolpe   Redakcja
|09:54 03.09.23

Rzecznik Prasowy Angelika Kłos, odpowiedzialna między innymi za prowadzenie Biura Prasowego oraz kontakty z mediami, z dniem 31 sierpnia zakończyła pracę w Zagłębiu Lubin S.A. 

- To był dla mnie zaszczyt móc sprawować funkcję rzecznika prasowego Zagłębia i za tę możliwość bardzo dziękuję Prezesowi Michałowi Kielanowi. Po 5 latach pracy w Miedziowych barwach, podjęłam decyzję o dokonaniu zmiany zawodowej. Dziękuję wszystkim, z którymi miałam przyjemność przez te wszystkie lata pracować - kolegom i koleżankom z biur, trenerom, piłkarzom, przedstawicielom mediów i kibicom. Jestem przekonana, że przed Naszym Klubem i Akademią KGHM Zagłębia jeszcze wiele wspaniałych sukcesów - powiedziała Angelika Kłos. 

O tym, kto zostanie jej następcą Klub poinformuje w osobnym komunikacie.

Grass  
|13:11 02.09.23

Ławniczak > Kopacz > Kruk > Jach > Lepczyński > Nalepa

Kuba39   Redakcja
|11:37 02.09.23

[Sytuacja zdrowotna Pogoni Szczecin]

Jeśli chodzi o Portowców, to do treningów z drużyną dołączyli Benedikt Zech i Fredrik Ulvestad. Nie wiadomo jednak, czy trener Jens Gustafsson zdecyduje się skorzystać z usług któregoś z tych graczy już w najbliższym starciu w Lubinie. Ciągle kontuzjowany jest Marcel Wędrychowski, a Dante Stipica od poniedziałku ma pracować z II zespołem. W ekipie Pogoni nie ma piłkarzy, którzy musieliby pauzować w 7. kolejce PKO Ekstraklasy z powodu kartek.

DucVolpe   Redakcja
|11:34 02.09.23

W najbliższą środę 6 września o godzinie 19:30 Zagłębie Lubin rozegra mecz sparingowy w Dzierżoniowie z miejscową Lechią. Mecz towarzyski będzie związany z oficjalnym otworzeniem nowego stadionu im. Jerzego Michałowicza przy ul. Wrocławskiej.

Będzie transmisja live.

DucVolpe   Redakcja
|19:03 01.09.23

[OFICJALNIE]

Tomasz Pieńko związał się z Zagłębiem Lubin nową umową obowiązującą do 30 czerwca 2026 roku. 19-letni pomocnik w tym sezonie PKO Ekstraklasy zagrał w sześciu spotkaniach.